Visurile nu trebuie amânate, ele trebuie îndeplinite. Uneori însă, pentru a îndeplini un vis nu ai nevoie doar de voinţă, ci şi de resurse financiare, dar lipsa lor nu trebuie să fie un impediment. Din fericire, pe piaţa din România există specialişti şi soluţii pentru orice problemă financiar-bancară, la un click distanţă.

În cazul în care ai nevoie de finanţare pentru planurile tale de viitor, poţi apela la un credit:

 • Credite de nevoi personale
 • Credite pentru locuinţe, ipotecare şi imobiliare
 • Credite auto
 • Credite de refinanţare

Este important însă de menţionat că pentru a obţine orice fel de credit este bine să nu ai un istoric negativ în Biroul de Credit (verifică aici gratuit). Un istoric negativ în Biroul de Credit este un impediment major în momentul în care doreşti să accesezi un împrumut, deoarece în aceste situaţii de cele mai multe ori, împrumuturile sunt refuzate, ori vin cu dobânzi mult mai mari. Astfel este important ca atunci când doreşti să iei un împrumut, primul pas pe care trebuie să îl faci este să apelezi la un Broker de Credite, care poate verifica şi istoricul tău în Biroul de credit.

Un alt factor important îl reprezintă scorul de credit sau scorul FICO, care determină băncile să aprobe sau refuze un credit bancar. Orice client al băncilor are atribuit, în Biroul de Credit, un scor FICO cuprins între 300-850, care arată dacă acesta va putea reuşi să plătească ratele conform planului de rambursare, iar în funcţie de acest scor instituţia financiară ia o decizie.

În momentul în care apelezi la un Broker de Credite, acesta poate să ofere un pachet de servicii complex, prin care poate să vadă istoricul tău în Biroul de Credit, poate să vadă scorul tău FICO şi în funcţie de aceşti parametrii poate face o simulare în funcţie de ofertele instituţiilor financiare, pentru a găsi cea mai bună variantă de creditare pentru tine.

De ce să alegi un credit bancar?

Modificările permanente pe piaţa financiară din ultimii ani lucrează atât în favoarea persoanei care doreşte împrumutul, cât şi în favoarea instituţiei care oferă creditul. Astfel împrumutul bancar este oferit de instituţii autorizate, în condiţii legale, iar acest lucru oferă siguranţă persoanelor care doresc un credit.

Pe piaţa din România există multe instituţii bancare, cu o multitudine de oferte de creditare, care sunt capabile să răspundă dorinţelor fiecărui client.

Pentru a intra în posesia creditului de care ai nevoie, este necesar să îndeplineşti trei condiţii majore, adică să ai dovada faptului că ai un venit sigur, vârsta ta să fie cuprinsă între 18-70 de ani şi să fii cetăţean român.

Ce este un Broker de Credite?

În România, intermedierea financiară este un domeniu destul de puţin cunoscut de publicul larg. Un broker financiar cunoaşte toate produsele bancare şi nebancare din portofoliul băncilor şi al instituţiilor financiare nebancare (IFN) cu care colaborează, pentru a te putea ajuta în alegerea unui credit potrivit pentru tine. De exemplu dacă îţi doreşti o maşină, poţi apela la serviciile unuibroker financiar şi vei obţine cele mai favorabile dobânzi şi condiţii de creditare, în funcţie de situaţia ta financiară şi de istoricul din Biroul de Credit. (verifică istoricul negativ din biroul de credit)

De cele mai multe ori este greu să iei nişte decizii care îţi pot schimba viitorul pe termen lung, dar pentru a avea siguranţa că ai făcut o alegre corectă, cel mai oportun ar fi să apelezi la un ajutor specializat care te poate îndruma în tot procesul tău spre creditare. Astfel Brokerul de Credite te poate sfătui cu privire la ce fel de credit se potriveşte cel mai bine nevoilor tale, în urma unei analize riguroase a pieţei.

Brokerul de Credite este foarte important în procesul de creditare, deoarece oferă informaţii şi ajută clientul încă din momentul în care s-a decis să apeleze la un credit, până în momentul în care l-a obţinut.

Ce atribuţii are un consultat financiar?

 • De a găsi ofertele de credit de pe piaţă, în funcţie de nevoile fiecărui client (credit de nevoi personale, credit ipotecar, credit pentru locuinţe sau imobiliar, credit auto, refinanţare sau credit pentru persoane juridice)
 • Calculează un scor de credit (FICO) preliminar pentru client şi îi explică opţiunile de împrumut
 • Îţi prezintă cele mai bune 3 oferte care se potrivesc situaţiei şi nevoilor tale
 • Informarea corectă şi în detaliu asupra costurilor care apar în momentul acordării unui credit şi eventualele costuri anuale
 • Prezintă contractul de creditare pentru ca tu să înţelegi concret fiecare punct contractual
 • Te ajută să înţelegi termenii şi îţi explică pe înţelesul tău procesul de creditare
 • Poate negocia cu instituţia, de la care se obţine împrumutul, anumiţi termini şi costuri pentru a obţine cea mai bună ofertă
 • Întocmeşte dosarul de credit corect, pentru o şansă mai mare de a obţine împrumutul dorit
 • Oferă asistenţă pe tot parcursul procesului de creditare

Cât costă serviciile unui Broker de Credite?

Costul pentru intermedierea financiară este gratuita pentru clienţi. Acest lucru se întâmpla deoarece Brokerul de Credite primeşte un comision de la instituţia bancară de la care a obţinut împrumutul optim pentru tine. Astfel acest comision oferit de către instituţiile financiare bancare sau nebancare se datorează faptului că instituţia este salvată de muncă şi energia depusă de angajaţii săi.

Nu este obligatoriu să apelezi la ajutorul unui Broker de Credite pentru a reuşi să obţii un credit, însă este de preferat să o faci în cazul în care doreşti să beneficiezi de cea mai bună ofertă de pe piaţă potrivită nevoilor tale.

Pentru o bună colaborare, relaţia dintre Brokerul de Credite şi client trebuie să fie bazată pe încredere, respect reciproc şi seriozitate, astfel încât lucrurile să se desfăşoare într-o manieră profesionistă.

Cine poate apela la un Broker de Credite?

 • Orice persoană care are deja credit/e şi mai are nevoie de o sumă de bani
 • Orice persoană care îşi doreşte o casă, o maşină, ori alte obiecte şi nu dispun de suficienţi bani
 • Orice persoană care doreşte să investească într-o afacere
 • Orice persoană care îşi doreşte să facă o refinanţare a creditelor, pentru o rata mai mică

Ce avantaje ai dacă colaborezi cu un Broker de Credite?

 1. Ai acces la o largă varietate de produse bancare

Un beneficiu pe care îl poate oferi un Broker de Credite, este acela că dispune de toate ofertele produselor bancare de pe piaţa din România, ceea ce înseamnă că îţi poate oferi o paletă largă de oferte. De exemplu, dacă un client care îşi dorea un anumit tip de credit, prin intermediul Broker de Credite, poate ajunge la concluzia, că alt produs bancar se potriveşte mai bine situaţiei lui financiare şi nevoilor sale.

 1. Beneficiezi de sprijin în procesul de finanţare

Un împrumut bancar poate fi un instrument puternic, dar orice credit trebuie luat cu responsabilitate şi atenţie. În piaţa din România, există multe tipuri de credite de la diferite bănci sau instituţii financiare nebancare (IFN), iar decizia de a alege un împrumut poate fi destul de grea pentru un om care nu are multe cunoştinţe despre acest proces. Astfel este bine să apelezi la un Broker de Credite, deoarece acesta te va sprijini în tot procesul şi îţi va oferi cea mai fiabilă variantă pentru nevoile tale.

 1. Ai parte de intermediare financiară individualizată

Băncile sau instituţiile financiare nebancare îşi doresc să acorde cât mai multe credite, iar discuţiile directe cu instituţiile financiare fără o pregătire în prealabil, te pot ajuta să obţii un credit, însă poate nu cel mai potrivit. De aceea un consilier financiar, poate veni în ajutorul tău cu intermediere individualizată şi te poate ajuta să obţii un împrumut potrivit pentru situaţia ta financiară, dintr-o paletă largă de tipuri de credite de la diferite bănci.

 1. Câştigi timp

În unele situaţii timpul nu îţi permite să ajungi la bănci să te interesezi de fiecare ofertă în parte, pentru a beneficia de cea mai bună în momentul în care doreşti să iei un credit. În alte situaţii pur şi simplu doreşti să îţi investeşti energia în altceva, decât în a sta la cozi interminabile şi a merge de la o bancă la alta. Prin apelarea la un Broker de Credite, te poţi scuti de toate aceste dezavantaje, iar între timp primeşti şi îndrumări de la un specialist care se angajează să găsească cel mai bun împrumut pentru tine.

 1. Este gratuit

Un mare avantaj în decizia de a colabora cu un Broker de Credite este că preţul serviciilor oferite nu vor fi suportate de tine. Asta se întâmplă datorită faptului că instituţiile financiare oferă comisioane Brokerilor de Credite pentru contractele de creditare pe care le intermediază. Astfel beneficiezi de alegerea celui mai bun împrumut şi de intermediere pe tot parcursul procesului de creditare în mod gratuit.

Din momentul în care alegi să lucrezi cu un Broker de Credite, vei avea parte de un ajutor de nădejde în îndeplinirea visurilor tale. Consultantii de la Impera Credit ajută clienţii să obţină împrumuturile de care au ne voie şi se străduiesc ca experienţa ta să fie una plăcută.

În cazul în care doreşti mai multe informaţii, consultantii echipei Impera Credit, îţi stau la dispoziţie şi vor găsi cea mai bună variantă pentru nevoile tale.

Impera Credit – Construim viitorul împreună!

 

 

CAUȚI CREDITUL POTRIVIT?

Echipa IMPERA îți va găsi soluția potrivită de creditare care se potrivește nevoilor și situației tale financiare.

Dacă vrei să fii contactat de un consultant IMPERA lasă-ți datele și te sunăm pentru consiliere specializată.

 

 


Daca doresti ajutor profesional si rapid nu ezita sa ne contactezi.

Completeaza formularul