Partenerul de încredere

în lumea complexă a banilor

Asigurăm servicii integrate de consultanță în obținerea unui credit de refinanțare persoane fizice, în obținerea unui credit de nevoi personale și în obținera unui credit ipotecar, de la evaluarea eligibilitatii, la finalizarea perioadei de monitorizare.

Mereu pregatiți

să te ajutăm!

Consultanță profesională

Îți oferim servicii de consultanță de calitate cu privire la credite si solutii financiar bancare. Deși tânără, echipa noastră are o vastă experiență în domeniul financiar – bancar.

 

OFERIM CONSULTANȚĂ PENTRU:

Z

Credite de nevoi personale, rapide, doar cu buletinul

Z

Credite pentru locuinte, ipotecare și imobiliare

Z

Credite auto

Z

Credite de ‪refinanțare‬

Z

Soluții financiar-bancare și consultanță pentru toți clienții noștri

Ai nevoie de consultanță?

Specialiștii agenției Impera simplifică pentru tine identificarea celei mai bune soluții de finantare, creditare și refinanțare.
Pentru că avem acces la ofertele a peste 15 bănci prezente pe piața din România, putem alege cu ușurință creditul care te avantajează în funcție de necesitățile pe care le ai. Știm că beneficiile creditărilor sunt numeroase, acestea fiind obținute în funcție de negocierea cu noua unitate bancară. De aceea, experiența vastă în domeniu a specialiștilor noștri te va ajuta să optezi pentru creditul cel mai bun din punct de vedere al dobânzii, al perioadei de plată și al perioadei de graţie. Datorită portofoliului vast de spețe rezolvate, brokerii noștri te asigură ca te vei bucura de o alegere inspirată care îți va asigura o economie considerabilă la suma totală înapoiată unităţii bancare.

Echipa noastră este aici pentru tine cu suport continuu și sprijin total în alegerile pe care le faci, astfel încât să decizi mereu ceea ce este cel mai avantajos pentru tine.

Dacă dorești ajutor profesional și rapid nu ezita să ne contactezi