1. Discutie telefonica

Dupa ce ne vei contacta, unul din consultantii Impera va avea o discutie telefonica cu tine prin care veti stabili o intalnire la unul din birourile noastre. Daca esti o persoana ocupata, nicio problema, Putem stabili la telefon care este nevoia ta si profilul tau. Vom parcurge impreuna un chestionar care ne va dezvalui situatia reala si solutiile cu care consultantul poate obtine rezultatul dorit. Este important sa ne raspunzi fara nicio retinere deoarece consultantul tau este cel care reprezinta interesele tale in fata tuturor institutiilor.

Noi suntem transparenti! Iti vom spune din start daca indeplinesti criteriile minime pentru a obtine creditul bancar dorit!

2. Semnarea documentatiei necesare

Daca ti-am castigat increderea si iti place modul nostru de a face lucrurile, atunci este momentul sa semnam documentatia necesara pentru a obtine ofertele bancare! Vom discuta toate aspectele legate de acesta, vom stabili exact ceea ce va doriti si vom stabili de la inceput exact cum va decurge procesul de creditare. Vrem sa fim alaturi de tine cand iei cele mai importante decizii si vrem sa iei deciziile corecte. Noi ne vom lua raspunderea fata de tine ca vom face tot ce tine de noi pentru ca tu sa fii un client multumit. Confidentialitatea si siguranta datelor tale este de asemenea importanta pentru noi.

Urmeaza sa cerem oferte de credit personalizate de la banca, sa interogam Biroul de Credite sau sa ne consultam cu echipa privind creditul cel mai sanatos pentru tine. Toate acestea fara ca scorul tau Fico sa fie afectat. Costurile serviciilor de intermediere sunt ZERO.

3. Verificare birou de credit

Pentru ca ne place sa fim precisi, cu acordul tau iti vom face o verificare in Biroul de Credite de unde vom obtine situatia ta la zi privind istoricul tau bancar. Stim cat de greu de inteles sunt termenii bancari, de aceia noi iti vom spune cat este scorul tau Fico, daca este unul mic sau mare, cat la suta esti indatorat si vom discuta situatia fiecarui cont inregistrat aici. Vrem ca impreuna cu tine sa aflam care sunt prioritatile urmatoarelor activitati financiare pe care le vom face impreuna.

In baza discutiilor si analizei facute vom veni exact cu solutia potrivita si iti vom si explica de ce am ales ceea ce am ales pentru tine, care sunt pasii exacti pe care urmeaza sa-i facem si care sunt beneficiile tale.

4. Mergem la banca!

Vom merge direct la Banca care indeplineste conditiile tale si este dedicata profilului tau.

Dobanda, Perioada de rambursare, Responsabilitatea unui Credit, tipul de produs bancar si restul cerintelor legate de banca le vom discuta impreuna.

Iti vom pune la dispozitie toate informatiile astfel incat tu sa iei decizia corecta.

Dupa ce toate conditiile vor fi analizate si discutate, nu ramane decat sa semnezi contractul de credit cu banca. Noi iti suntem alaturi!

Inca un client multumit!

In maxim cateva zile ai banii in cont!…dar munca si sprijinul nostru nu se termina aici! Noi ramanem langa tine sa ne asiguram ca totul decurge conform visurilor tale. Orice impediment apare noi suntem aici sa remediem si sa intermediem relatia intre tine si banca.

Acum ca esti clientul nostru, noi avem grija de tine!

In cazul in care la o anumita perioada dupa ce ai luat un credit cu noi, pe piata apare o oferta mult mai avantajoasa prin care putem obtine o dobanda si mai buna sau o diferenta de banii cu care poti sa incepi noi proiecte, te vom indruma cum sa faci acest lucru fara ca tu sa ai vreun cost.

Odata intrat in familia Impera, orice nevoie financiara ai avea, nu trebuie decat sa pui mana pe telefon si sa te consulti cu consultantul Impera. El iti cunoaste nevoile si istoricul si iti poate oferi ceva mai buna solutie .