Despre noi

IMPERACREDIT

CONSTRUIM VIITORUL ÎMPREUNĂ

CINE SUNTEM?

O companie de consultanță financiar bancară cu o echipă de experți care activează de peste 10 ani in domeniu, care îți poate oferi soluții în vedea rezolvării litigiilor bancare și suport până la obținerea creditului bancar dorit.

CU CE TE PUTEM AJUTA?

Ne focusăm pe a oferi consultanță financiară utilă și practică, adaptată nevoilor fiecărui client. Prin mijloace legale, ne punem clienții în poziții economice avantajoase, indiferent de adversar. Există multe motive pentru a colabora cu noi. Fă cunoaștință cu cele mai importante dintre ele:

DE CE NOI?

Pentru că avem o echipă de oameni cu multă experiență în domeniul financiar care au decis să lucreze împreună, pentru a putea soluționa problemele întâmpinate de clienți în relația cu toate instituțiile bancare din România.

COLABORARE

Parteneriate cu experți din domenii conexe precum imobiliar, juridic, financiar.

SATISFACȚIE

Avem sute de clienți mulțumiți și eliberați de istoricul negativ din Biroul de Credit.

SUPORT

Echipa noastră este disponibilă 24/7. Dacă aveți întrebări ne puteți suna oricând.

MEREU PREGATIȚI SĂ TE AJUTĂM!

CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Îți oferim servicii de consultanță de calitate cu privire la credite si solutii financiar bancare. Deși tânără, echipa noastră are o vastă experiență în domeniul financiar – bancar.

OFERIM CONSULTANȚĂ PENTRU:

  • Credite de nevoi personale, rapide, doar cu buletinul
  • Credite pentru locuinte, ipotecare și imobiliare
  • Credite auto
  • Credite de ‪refinanțare‬
  • Soluții financiar-bancare și consultanță pentru toți clienții noștri

AI NEVOIE DE CONSULTANȚĂ?

SUNTEM AICI PENTRU TINE

Specialiștii agenției Impera simplifică pentru tine identificarea celei mai bune soluții de finantare, creditare și refinanțare.


Pentru că avem acces la ofertele a peste 15 bănci prezente pe piața din România, putem alege cu ușurință creditul care te avantajează în funcție de necesitățile pe care le ai. Știm că beneficiile creditărilor sunt numeroase, acestea fiind obținute în funcție de negocierea cu noua unitate bancară. De aceea, experiența vastă în domeniu a specialiștilor noștri te va ajuta să optezi pentru creditul cel mai bun din punct de vedere al dobânzii, al perioadei de plată și al perioadei de graţie. Datorită portofoliului vast de spețe rezolvate, brokerii noștri te asigură ca te vei bucura de o alegere inspirată care îți va asigura o economie considerabilă la suma totală înapoiată unităţii bancare.

DACĂ DOREȘTI AJUTOR PROFESIONAL ȘI RAPID NU EZITA SĂ NE CONTACTEZI

Echipa noastră este aici pentru tine cu suport continuu și sprijin total în alegerile pe care le faci, astfel încât să decizi mereu ceea ce este cel mai avantajos pentru tine.