echipa impera 1

Cine suntem?

O mana de oameni cu aceleasi valori.

Intr-o piata atat de vasta vrem sa facem diferenta prin suport, ajutor, solutii, transparenta si seriozitate. Suntem perfecti? Nu, dar facem tot ce ne sta in putinta sa gasim cea mai buna solutie pentru clientul nostru. Si garantam pentru asta!  Noi nu suntem motivati de comisioane sau avantaje banesti. Scopul nostru nu este sa te facem sa iei un credit ci sa iti aratam in primul rand daca te avantajeaza un credit sau nu, si daca da, atunci cu siguranta ti-l vom recomanda pe cel mai bun tie.

Avem mii de clienti carora le-am salvat buzunarul de costuri uriase, ascunse sau in defavoarea lor.

Cum facem asta? Prin analiza comparativa a bancilor din piata personalizata cu datele si nevoile tale. Practic este ca si cum ai merge la toate bancile din Romania intr-o singura zi doar ca prin analiza noastra nu iti este afectat scorul Fico si mai mult de atat, ai langa tine si un expert care cunoaste limbajul si produsele bancare.

Proiectul Impera a pornit de la dorinta de a intari increderea oamenilor in specialistii care sunt acolo pentru interesele lor. Aceasta este meseria noastra si o facem cu cel mai mare drag. Nu e de mirare ca de multe ori relatia cu clientii nostri devine una de prietenie. Vrem sa fim un exemplu! Prin respect, profesionalism, transparenta si seriozitate vrem sa aducem valoare in societatea noastra. Am auzit auzit destule povesti cu clienti nemultumiti sau pacaliti, cu avans platit pentru servicii inexistente.

Noi nu luam avans! Nu avem comisioane ascunse! Totul este transparent!..iar analiza comparativa a creditelor la care te incadrezi este Gratuita!

Our Mission

Avem o misiune!

  • Educarea populatiei cu privire la drepturile si beneficiile lor in raport cu banca, la informarea corecta a rolului nostru ca si intermediari de credite in piata

  • Suport national la un nivel ridicat
  • Dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor de intermediere prin intermediari cu experienta.

  • Sustinerea spiritului antreprenorial a celor care doresc sa ofere calitate si profesionalism prin colaborarea cu noi ca si consultant sau francizor

Ne mandrim cu partenerii nostri:
logo-bt
BRD Sogelease
logo-raiffeisen

Valorile noastre, legile noastre!

Incredere

Suntem partenerul pe care te poți baza acum și în viitor. Încrederea partenerilor de afaceri, a propriului personal și a celorlalte părți interesate este o componentă primordială a dezvoltării organizației. Impera și colaboratorii săi formează un colectiv cu o conduită corectă şi onestă care dă dovadă de integritate prin convergența între acțiuni, valori, principii și reguli de drept.

Impera şi personalul său se află într-un dialog deschis şi constructiv cu toate părţile interesate, dialog bazat pe respect şi profesionalism. Prin respectul de sine, ne respectăm și partenerii. Personalul Impera va da dovadă de respect în toate interacţiunile generate în cadrul activităţii lor profesionale.

Impera şi personalul său se vor comporta în mod responsabil, integru şi transparent în relaţiile cu competitorii, partenerii și alte părți interesate, asigurând o concurenţă loială şi echitabilă în domeniul propriu de activitate, un tratament nediscriminatoriu și o conduită caracterizată de imparțialitate.

Impera și colaboratorii săi, precum şi partenerii săi nu vor avea atitudini discriminatorii faţă de nicio persoană, indiferent de rasă, sex, religie, apartenenţă politică sau de alte criterii ce pot sta la baza discriminării.

Competenta

Intermediem credite cu pricepere. Suntem mândri de rolul pe care munca noastră ni-l conferă în societate.

Printr-o dezvoltare continuă a practicilor de afaceri, a know-how-ului şi a tehnologiilor, Impera aspiră la performanţe excepţionale şi doreşte să-și consolideze poziţia de lider în domeniul său de activitate pe termen lung și în mod durabil.

Toate sarcinile și atribuțiile de serviciu ce revin Consultantilor Impera sunt îndeplinite cu maximum de profesionalism, eficacitate și eficiență, conform competențelor deținute și cunoscând reglementările legale și cele interne aplicabile.

 

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este modelul de business al Impera. Soluțiile noastre sunt pe termen lung și prietenoase cu oamenii. La nivel global, umanitatea se confruntă cu provocarea de a găsi astfel de noi soluții accesibile, iar grupul Impera vizează o dezvoltare durabilă prin dezvoltarea si lansarea pe piata a consultantilor pregatiti, competenti în așa fel încât să găsim cele mai bune oferte pentru clienții noștri.

Impera va dezvolta o cultură a responsabilității sociale bazată pe etică în afaceri, respect pentru clienții Impera, tehnologii care să grăbescă procesul de soluționare a unui client, corectitudine în relațiile de muncă, transparență față de autoritățile publice, Preocupările Impera sunt orientate spre îndeplinirea tuturor cerinţelor şi aşteptărilor îndreptăţite ale părţilor interesate.

Grupul Impera încurajează cercetarea şi inovarea pentru a dezvolta know-how-ul în domeniul asigurării calității şi siguranței serviciilor sale de intermediere pentru clienți și parteneri.

Impera este preocupată constant și de creșterea nivelului implicării angajaților săi, reprezentanților săi, dezvoltarea și implementarea principiilor sale în domeniul responsabilității față de toti cei avizați.

Biroul nostru!

Str. Tudor Vladimirescu 28

E-mail
contact@imperacredit.ro

Telefon

0752 209 520

Orar
Luni – Vineri: 8:00 – 17:00

Daca doresti ajutor profesional si rapid nu ezita sa ne contactezi.

Completeaza formularul
About Us

Cariera

Vrei sa faci parte din echipa noastra?

Vrem sa iti fim suport in dezvoltarea ta ca profesionist si sa crestem impreuna! Credem cu tarie ca prin dedicatie, educatia potrivita si harnicie, poti deveni unul din cei mai buni consultanti Impera! Noi iti oferim tot ca tu sa iti desfasori activitatea cu devotament fata de valorile, principiile si clientii nostri.

Hai sa ne cunoastem!

Completeaza formularul