Cu siguranţă vor exista momente în viaţă când va trebui să iei decizii cu privire la viitorul tău și situația ta financiara. Existenţa pe piață a unui număr mare de oferte de credit poate face alegerea dificilă, de aceea un Broker de Credite financiar poate să te îndrume să iei o decizie corectă.

Uneori îndeplinirea unei dorinţe este condiţionată de aspectul financiar, dar lipsa resurselor financiare nu trebuie să te oprească. Din fericire există soluţii şi specialişti gata să te ajute să îţi îndeplineşti visurile. În cazul în care ai nevoie de o sumă de bani pentru planurile tale de viitor, o soluţie viabilă este un credit bancar.

Chiar dacă poţi apela direct la bancă pentru un împrumut, deseori soluţia pe care o primeşti nu este cea de care ai nevoie. Pe piaţa din România activează multe bănci şi IFN-uri (instituţii financiare nebancare) care oferă o varietate de soluţii de creditare.

Totusi pentru a alege cea mai buna oferta de imprumut din punctul de vedere al costurilor, termenelor si dobanzilor este nevoie de timp si de suport in toate etapele procesului de creditare, deoarece banca poate respinge foarte usor cererea pentru un credit datorita unui dosar incomplet sau din alte motive, cum ar fi istoricul negativ în Biroul de Credit (verifică aici gratuit dacă ai istoric negativ).

In situatiile in care ai putina experienta in gestionarea banilor sau esti confuz cu privire la luarea unei decizii care implica un credit bancar, poate fi util să lucrezi cu un Broker de Credite, mai ales ca nu ai niciun cost.

A apela la un Broker de Credite este o alternativă moderna si eficienta, deoarece acesti intermediari au experienta in domeniul financiar-bancar si iti pot facilita accesul catre o paleta diversificata de oferte din partea bancilor partenere.

Cu ce te poate ajuta un Broker de Credite?

 1. Analiza eligibilitatii clientului in functie de profilul acestuia;
 2. Informarea corectă şi în detaliu asupra costurilor care apar în momentul acordării unui credit şi eventualele costuri anuale;
 3. Alegerea celui mai bun împrumut în funcţie de profilul clientului, atât din punctul de vedere al dobânzilor, cât şi din perspectiva urgenţei împrumutului;
 4. Te ajută să înţelegi termenii şi îţi explică pe înţelesul tău procesul de creditare;
 5. Analizează contractul de creditare împreună cu tine pentru ca tu să înţelegi concret fiecare punct contractual;

Chiar dacă uneori alegerea unui Broker de Credite poate parea dificila, este important sa continui sa cauti, dacă ai nevoie de ajutor pentru o decizie financiară importantă. Un Broker bun te poate ajuta sa economiseati bani ai timp.

În momentul în care vine vorba despre un credit, fiecare bancă sau IFN (instituţie financiară nebancară) are propria paletă de oferte pentru toate tipurile de împrumuturi pe care le acordă. Însă pentru a afla toate detaliile şi ofertele de la fiecare bancă sau IFN în parte presupune timp, energie şi răbdare, iar aceste resurse sunt de cele mai multe ori limitate.

Cu alte cuvinte, ar trebui să mergi la fiecare bancă în parte pentru a discuta cu agentul de credite despre ceea ce oferă şi care sunt cerinţele care trebuie îndeplinite pentru a obţine un împrumut de la acea instituţie, acest lucru poate fi destul de obositor şi fără rezultate concrete. De aceea este important să apelezi la un specialist care te poate îndruma, în funcţie de nevoile tale, spre cea mai potrivită ofertă.

Ce avantaje ai dacă apelezi la un Broker de Credite?

 • Economiseşti timp în ceea ce priveşte analiza ofertelor de pe piaţă;
 • Poţi avea parte de cea mai bună soluţie de creditare atât din punctul de vedere al sumelor, cât şi din perspectiva costurilor şi a termenelor;
 • Eviţi greşelile comune făcute de cei care nu cunosc bine procesul de creditare;
 • Ai parte de asistenţă pe tot parcursul procesului de creditare;

Un Broker de Credite detine informatii importante legate de piata, iar datorita acestui fapt poate să orienteze clientul către o bancă sau către o instituţie financiară nebancară care îi poate acorda împrumutul dorit în cel mai scurt timp.

Pentru un broker interesele clientului sunt primordiale, mai presus de orice solicitare care vine din partea băncilor sau a IFN-urilor. Brokerul monitorizează permanent piata serviciilor financiar-bancare pentru a fi pus la punct cu ultimele noutăţi şi pentru a putea oferi cele mai avantajoase soluţii în ceea ce priveşte împrumuturile bancare.

Brokerul de Credite este specialistul care îţi oferă ajutorul în tot procesul de creditare, astfel încât tu să nu investeşti timp şi energie în acest proces, dar să te bucuri de rezultat. Apelând la un Broker de Credite ai garanţia obţinerii unei soluţii potrivite pentru nevoile tale, vei fi protejat de capcanele din sistemul bancar şi vei primi îndrumare în tot procesul de creditare.

Cine apelează la un Broker de Credite?

 • Persoanele care au deja credite, dar mai au nevoie de bani;
 • Persoanele care doresc o refinanţare, datorită faptului că ratele creditelor existente deja sunt mult prea mari;
 • Persoanele care doresc să cumpere un imobil sau o maşină şi nu deţin suficienţi bani;
 • Persoanele care vor să investească şi nu au o sumă mare de bani disponibilă;
 • Persoanele care vor să îşi îndeplinească anumite dorinţe pentru care nu mai sunt dispuse să aştepte;

Deciziile care îţi pot schimba viitorul pe termen lung sunt grele, astfel pentru a fi liniştit că ai făcut alegerea corectă, apelează cu încredere la un broker de credite deoarece se va asigura că vei lua cele mai bune decizii încă de când te-ai decis să aplici pentru un credit, până la momentul în care l-ai obţinut.

Scopul principal al echipei Impera este de a facilita demersurile pentru obţinerea creditelor dorite de clienţi. Astfel oferim intermediere specializata si personalizata în ceea ce priveşte creditarea. De asemenea oferim atât soluţii care sunt adaptate după nevoile clientului, cât şi suport în toate etapele de creditare.

Impera oferă gratuitate pentru clienţii care doresc să afle dacă sunt eligibili pentru un anumit tip de credit. (află mai multe informaţii).

Echipa Impera ofera intermediere financiara pentru:

 • Credite de nevoi personale, rapide, doar cu buletinul – dorinţele se îndeplinesc cu un credit de nevoi personale, iar cu ajutor din partea unuiBroker, poți beneficia de un credit care te avantajează;
 • Credite pentru locuinţe, ipotecare şi imobiliare – achiziţionarea unei locuinţe este una dintre cele mai mari realizări, dar obţinerea unui împrumut ipotecar poate fi un proces destul de îndelungat şi anevoios, dar apelând la un Broker de Credite se poate obţine un împrumut mai avantajos şi mai rapid;
 • Credite auto – maşina este un element important în viaţa de zi cu zi, cu ajutorul unui broker poţi avea maşina dorită, într-un timp mai scurt şi la o ofertă mai bună, fără să investeşti timp să te interesezi de toate ofertele de la diferite bănci. Lasă totul în mâna intermediarului financiar şi vei avea parte de cea mai bună soluţie pentru tine;
 • Credite de refinanţare – atunci când ai prea multe credite cu rate mari şi nu mai faci faţă, un Broker de Credite financiar ţi-ar recomanda o refinanţare, bineînţeles pe baza unei analize financiare riguroase prin care vei putea alege cea mai bună variantă pentru tine;

Pentru a obţine unul din împrumuturile menţionate mai sus este necesară obţinerea tuturor informaţiilor care ar putea fi de folos pentru a creşte şansele ca împrumutul să fie aprobat. Astfel este bine de ştiut că atunci când doreşti un credit este important să nu ai un istoric negativ în Biroul de Credit (verifică aici gratuit).

Cum te poate afecta istoricul negativ când doreşti să obţii un credit?

Biroul de Credit este o societate pe acţiuni care a fost înfiinţată în anul 2004 de către 25 de bănci din România. Această instituţie are rolul de a stoca şi prelucra date legate de comportamentul de plată al fiecărui client, prin atribuirea unui scor care poate influenţa acceptarea sau respingerea unui credit de către bancă.

În cazul în care eşti înregistrat cu istoric negativ în Biroul de Credit, şansele de a obţine un împrumut sunt aproape minime, indiferent că doreşti un credit de nevoi personale sau dacă doreşti un credit pentru a investi.

Din fericire există situaţii în care istoricul negativ poate fi şters, iar acest lucru poate permite obţinerea împrumutului dorit. Echipa Impera te poate ajuta cu tot acest proces de ştergere din Biroul de Credit şi în acelaşi timp îţi poate oferi si intermediare financiară pentru obţinerea unui împrumut, totul într-o manieră transparentă şi profesionistă.

Astfel vei avea parte de suport profesionist datorita caruia vei reduce timpul petrecut în instituţiile bancare şi vei fi informat corect la fiecare pas.

Dacă alegi să lucrezi cu un Broker de Credite, vei avea parte de un ajutor de nădejde în drumul spre îndeplinirea visurilor. Datorită faptului că instituţiile bancare şi cele nebancare schimbă frecvent caracteristicile ofertelor bancare, nu îţi recomandăm să mergi pe acest drum de creditare singur. Apelează la specialişti care sunt mereu informaţi cu privire la cele mai noi oferte ale instituţiilor bancare şi nebancare.

Punem clienţii în poziţii economice avantajoase prin mijloace legale, pentru ca aceştia să poată beneficia de cele mai bune oferte şi servicii de pe piaţă.

 

 

CAUTI CREDITUL POTRIVIT?

Echipa IMPERA iti va gasi solutia potrivita de creditare care se potriveste nevoilor si situatiei tale financiare.

Daca vrei să fii contactat de un Broker de Credite IMPERA lasa-ti datele si te sunam noi.

 

 


Daca doresti ajutor profesional si rapid nu ezita sa ne contactezi.

Completeaza formularul